dijous, 6 de desembre del 2012

1€ ser Psoe... ser de Unio no tiene precio!



Ser un partit valencia chicotet no te preu... perque ho pases ve en els amics i treballes per uns ideals, que despres es veuen recompensats en els vots de la gent, cuan el meu amic Raül hem va demanar que deixes Unio Valenciana i anes en ell al nou projecte Unio ni mo vaig pensar, perque es tractava de aixo i es tracta de aixo un projecte desde de cero de confiança total en una persona en la que sas que pot portar este païs on no ha estat mai i per aixo ani en ell... Hui me he alçat i vist que el Psoe esta recaptant socis per 1€ un miserable i maleit euro, on esta la confiança com es preten alçar aixi un partit, no per mes numero de persones es mes o meinx un partit que atre un partit es basa en el treball i yo se que en el PSPV... ultimament no ho estan pasant be, pero el ficar les adesions a un miserable € el unic que mostra es mes feblesa.

Senyors del PSPV, no caigau en el error encara que vos quedeu 100 o 200 feu pinya i feuvos forts creu una bona base i a partir de ahi planteuli cara al PP... pero mentres tant esteu pardent temps.

En practiques com estes que l´unic que serviran es per a fer entrar trolls dins del partit, que vos destaviliçaran i acavareu pijor de lo que ya esteu... espere que no continueu en esta practica...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada