diumenge, 25 de novembre del 2012

Jornada electoral...

http://www.parlament2012resultats.cat/ini09v.htm

Hui es preveu un  dia intens al colegis catalans on es va ha celebrar un festa democrática si o permeten desde Madrit cosa que duen mes de un mes tractan de impedir... pero no ho aconseguiran ni El Mundo, ni ningu atre, hui es el dia en el que tot el mon deu de eixir al carrer hi expresarse, deuen de pensar ells i no en els demes.

Hui es un dia important per a Catalunya i el seu poble els catalans deu pensar i reflexionar si van a pegar un bac en davant o volen continuar igual ya ells tenen una oportuninat, mentres que la resta no i si yo fora catala vos juro que no deixaria pasar est metro per la porta de ma casa.

Hem tiraria damunt el primer i no hem baixaria fins l´ultima parada, creec que hui es una fita historica per la societat catalana i no si es reflexiona ve es tracta de votar si Indepentisme o Espanyolisme es tracte de votar com va dir el senyor periodista de Tele Taxi al salvados qui hem gestiona si Papa Estado o yo hem se gestionar millor en yo que yo recapte i en est cas pareix ser que yo hem gestionaria millor i no tindria que tancar tants hospitals...en fi baix el meu punt de visio es mes una mocio de confiança que un vot sobiranista pero el senyor Ciu es molt listo i els senyors de Madrit son maça llestos per donar-sen conte del asumpte.

Atre punt de vista es el que es veu desde el carrer, hui mateix parlant en el meu quiosquer... el Nacho... el hem dia que li pareix que Madrid ( perque ell li diu Madrid) o te tot pactat en Barna per a que tot tinga un guio a seguir.... en fí pot ser pero yo sincerament no ho vec i si fos aixi mes de un demanara d´açi a uns mesos que roden caps a Ciu...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada