dissabte, 10 de novembre del 2012

CUP! una aposta segura



Cada dia que pasa, es un dia que s´acurta cap a cursa  a les eleccions del 25 del novembre es fa mes plausible que la gran sorpresa siga la entra al parlament catala de la CUP... un partit de esquerra catala... mes a la esquerra que SI i mes independentista que SI i mes Catalanista que SI, per tant si a Madrit es preocupen per  Lopez Tena i companyia no saben el vendaval que sels ve damunt ya que est partit Catala que inclus te alguna seccio a Valencia, esta tot format majorment per gent jove pero preparada, son els tipics universitatis de Historia, Filologia, psicologia, i Llengua Catalana per tant com este partit entre al parlament el PP... por començar a preocuparse de lo que es rebre arguments dels bons i no paraules buides ( Laporta).


L´espai catala els necesita, tant a ells com a Ciutadans i partits com SI... pero est partit es mes vital per poder plantar cara al espectre espanyolista en arguments dels bons i en bons argumentaristes que puguen plantar cara a estos botiflaires enviats desde les terres mesetaires.

Aixi que per el ve de Catalunya i per el futur de ses illes Balears i de Perpinya i la nacio Valenciana, el País Vasc i Navarra la Cup de entrar al parlament catala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada