dissabte, 18 de febrer del 2012

Suscribim estes paraules al 100%

Raül Cerdá.- Primera classe d'Educacio civica i constitucional en Valencia.
Segurament “la niña de Rajoy” estudie l'any que ve en el “IES Lluis Vives” de Valencia ciutat. I dic segurament, perque pense que a Rajoy li agradarà que la seua “niña” estiga matriculada en el centre on se donà la primera classe d'educacio civica i constitucional, eixa en la que el PP te tant interes. Ahir la Policia, com feien els grisos fa un temps, en insults i carregues als chics i chiques d'entre 12 i 16 anys del “IES Lluis Vives” els donà una classe magistral.  Hui, la segona lliço, per a que deprenguen. Aço tambe es memoria historica...
¿Que li pareix a la sra. Sánchez de León com actua el seu eixercit en els seus chiquets? ¿Dimitirà, encara que siga per vergonya? Aci no dimitirà ningu encara que se demane, aixo ya ho sabem, pero hem de continuar eixint al carrer per a que els retalls que volen els nostres politics els paguen ells i no el poble, que no fa atra cosa que “cobrar” quan ix a protestar.

Tot aço no te bona pinta. El futur es de la joventut, i li ho estan negant. Si ells no es rebelen ¿qui ho fara?
Des d'aci, el meu (el nostre) recolzament als alumnes del “IES Lluis Vives”.
                                              
   Raül Cerdá Pelecha President Nacional de UNIO

2 comentaris:

  1. Hijo de puta catalán, ojala te cierren la pagina mierda.

    ResponElimina
  2. Catalan?... Soc Valencia... i el ator de este escrit tame es el president de Unio partit Valencia i Valencianista NO confongam les coses!!

    ResponElimina